lauantai 24. tammikuuta 2015

Vinkki: Pursuaako kaappisi ja laatikkosi?!

Joulu toi tullessaan kaikkea uutta ja kivaa! Vaatteita, lakanoita, astioita jne jne... tuntuu että mikään kaappi tai laatikko ei kunnolla mahdu kiinni. Tämä tuo sisustukseen nuhruisen fiiliksen ja arki ei tahdo sujua! Jos haluaa jotain uutta niin monesti kannattaa ensin luopua jostain, näin tavaran määrä ei pursua liiaksi! Ratkaisu: Kierrätä!

Itse olin kaukaa viisas ja varasin kirpputoripöydän hyvissä ajoin jo viime vuonna marraskuussa ja varsinkin viimeisen viikon olen pemistelly kaappeja ja laatikoita! Kirpputorille on lähtenyt vaatetta, sisustustavaraa, kenkiä, lastenleluja ja -tarvikkeita... Tilaa täytyy saada ja päivitys todellakin on paikallaan, niin joka huoneessa kuin kaapissakin! No jos olet aloittamassa projektia niin....

Tässäpä muutama Vinkki Kirppis-projektiisi :
 
  • Varaa pöytä hyvissä ajoin niin kerkeät valmistella
  • Voit myydä myös netin sivustoilla ja esim. Facebookin kirppis sivuilla isompia tavaroita, huonekaluja jne... oikeastaan kaikkea :)
  • Aloita huone ja kaappi kerrallaan
  • Lajittele neljään nippuun: Säästetään, Roskiin ja Myyntiin sekä Kierrätykseen 
  • Muista hinnoitellessa sillä periaatteella, että millä hinnalla itse tuotteen ostaisit siinä kunnossa
  • Käy tarpeeksi usein siivoamassa kirppispöytää niin se myy. (kamalan sekaisesta pöydästä, et todennäköisesti itsekkään jaksaisi alkaa mitään katselemaan)
  • Myös myyntikelvoton tai ylihinnoiteltu tavara voi estää toisenkin tavaran myynnin
  • Hälytä tuotteita! Muista että hintalappu tulee hälyn alle, mutta tottakai niin että hinta näkyy :)

Ainahan voit lahjoittaa, antaa eteenpäin tuotteita ja vaatteita! Muista vaatekierrätyspisteet ja Ekotorit ja vastaavat jotka ottavat vastaan mielellään tavaraa! 


Tämä suuri urakka palkitsee kyllä! Arki sujuu jouhevammin, löydät tavarat, kun niillä on omapaikka, kaapit tulee oikeasti siivottua ja käytyä läpi.
 
Siivous on tietyllä lailla sisustamista ja puhtaus perusta kauniille ja viihtyisälle kodille.
 
Keväälle on annettu tilaa ja nyt se sitten voipi tulla :)
 
-Henna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti